Убијена пјевачица познавала убицу

Јелена Марјановић је сасвим сигурно знала убицу... Срела га је на половини насипа и чак сишла са стазе где је трчала да га поздрави... Када ју је напао, почела је да бежи, али ју је он стигао, смрскао јој лобању и тело бацио у канал...

Србија 14.04.2016 | 20:46
Убијена пјевачица познавала убицу

"Звезду Гранда" Јелену Марјановић готово сигурно убила је њој блиска особа, показала је полицијска истрага!

Несрећна певачица највероватније је, не слутећи шта јој се спрема, кренула да се поздрави са убицом, али ју је он напао дрвеним чекићем, крвнички је убио са више од 30 удараца у главу, а затим бацио њено тело у оближњи канал.

Такође, детаљном реконструкцијом убиства утврђено је да се Јелена није супротставила убици, да се не није бранила, већ је покушала да бежи од њега. Међутим, он је успео да је сустигне већ после десетак метара и свирепо је усмрти.

Кобан сусрет

Према речима нашег саговорника из истраге, комплетна реконструкција урађена је на основу обдукције Јелениног тела, ДНК анализе трагова нађених на месту злочина и испод њених ноктију, али и вештачења на самом терену где је убиство учињено.!

"Оно што смо готово непобитно утврдили јесте да је Јелена познавала убицу. Да ли је то био неко из њеног најближег окружења, још не знамо, али њу није убио неко кога је тек површно знала. Јелена је убицу највероватније срела трчећи на стази на насипу, док је он био десетак метара далеко од стазе где је трчала. Пошто су трагови крви и њено тело пронађени поприлично далеко од стазе, претпоставка је да је она сишла са насипа и кренула да се поздрави са убицом. Дакле, несрећна жена није ни слутила шта јој се спрема" каже извор из истраге.

Сам чин убиства је, према реконструкцији, био посебно драматичан, а нарочито моменат када је убица кренуо у акцију.

"У оном тренутку кад је Јелена пришла довољно близу убици, он је извадио дрвену палицу или чекић (још није са сигурношћу утврђено о ком предмету се тачно ради) и нанео јој први ударац у главу. Шокирана жена, која у том тренутку није знала шта ју је снашло, почела је да бежи. Дакле, нетачна је информација да се бранила, да је чак повредила жртву. До тог сазнања смо дошли зато што испод њених ноктију нису откривени ничији ДНК остаци, али и зато што је њена крв пронађена на неколико места, у кругу од десетак метара. Нажалост, Јелена није успела да побегне, крвник ју је врло брзо сустигао и смрскао јој лобању. Податак да ју је убица толико пута ударио по глави, али да је није силовао, говори о великој мржњи, карактеристичној само за блиске особе. И то говори у прилог тези да је Јелена добро познавала свог крвника",  додаје извор.

Уклањање трагова

Последњи чин ове драме, према речима нашег саговорника, било је уклањање леша.

"Убица није имао много простора за маневар јер се све догађало усред дана, на месту где пролази пуно људи. Зато је Јеленино тело само убацио у оближњи канал, запетљао га међу врбе, а чак није стигао ни да уклони остале трагове, као што су њен мобилни телефон, патика, шнала... Потом је брзо напустио место злочина ", довршава реконструкцију злочина наш саговорник.

Извор: Информер

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

лијан

14.04.2016 18:57

Ово превазилази све гранкце,имали дрзава Србија могуцност да рјеси ово убиство или си И ово неке игре на рацун уцвјелење мајке пјевацице која зиви сама!Нек јој је Бог на помоци!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛИЈАНА

14.04.2016 19:05

МА ДАЈ СВЕ СТЕ МЈЕРЕ ПРЕСЛИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

14.04.2016 20:00

САД ОВО САД ОНО ПА ДОКЛЕ ВИСЕ ПОБОГУ БРАТЕ. ТЕ УХАПСЕН ОНАЈ ПУСТЕН. ТЕ ОСУМЊИЦЕН МУЗ БЛАБЛА. КАКА ЈЕ ТО ФОРЕНЗИКА ДА НЕМОЗЕ ДА УСПОСТАВИ И ПРОНАДЗЕ ПРАВОГ УБИЦУ. ДОДУСЕ СРБИЈА ЈЕ ТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Метко

14.04.2016 23:14

СВАКИ ДАН НЕСТО ДРУГО ГОВОРЕ КОЛИКО САМ ЦИАТО ДА ЈЕ СВЕКАР ПАО НА ПОЛИГРАФУ КОЛИКО ЈЕ И ТО САД ТАЦНО СТА ДА СЕ ВИСЕ ВЕРУЈЕ ЉУДИ ЗИВИМО У ТЕХНОЛОГИЈИ ФОРЕНЗИКЕ САД ИЛ НИКАД ЛАКСЕ РЕСИТИ ТО ДА СЕ СМИРИ ДУСА ДЕВОЈКЕ КОЛИКО ЈЕ ОВА ПОЛИЦИЈА (НЕ)СПОСОБНА ДА сами ни они висе не знају ста ко где хапсе и пустају па це их мозда после морати интерпол тразити ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

15.04.2016 04:33

Свекар ми је сав мутан као и муз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апел

15.04.2016 05:52

Немојмо правити бизнис од људске трагедије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вп

15.04.2016 06:07

Не знам ста да казем али хоцу реци наса полиција ради свој посао од јутра па осам сати одради иде на одмор па опет изпоцетка и тако редом а убица па он он це се сам убити ма не јавити у забелу мало сутра и ко теба да одговара за нерад полиције. Нико народу вец познат од раније а милицији не !!!покој дуси покојници!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АБЦ

15.04.2016 08:36

БАС МЕ ЦУДИ ОВИХ СЕСТ КОМЕНТАТОРА НЕ РАДИ У ПОЛИЦИЈИ БОЗЕ КАКО МОЗЕ ДА СЕ ЛУПИ БАС КАО ПАЊ.

ОДГОВОРИТЕ