Đorđević: Zvezda u 1/4-finalu EL? Za mene to nije iznenađenje!

"Ja sam selektor reprezentacije Srbije i dobro znam koliko su to talentovani igrači", pričao je Saša Đorđević o Crvenoj zvezdi nakon plasmana u TOP8 Evrolige.

Košarka 05.04.2016 | 18:20
Đorđević: Zvezda u 1/4-finalu EL? Za mene to nije iznenađenje!

Pobedom nad Cedevitom tim Saše Đorđevića, grčki Panatinaikos, potvrdio je plasman u TOP8 fazu Evrolige, ali i treće mesto na tabeli grupe E. Kazao je da je u pitanju veliki korak za njegov tim i izrazio je želju za napretkom i plasmanom na fajnal-for u Berlinu.

Dok je Panatinaikos "potvrđivao" prolaz u narednu fazu, crveno-beli su motrili na rezultat utakmice Fenerbahče - Efes, koji je u slučaju pobede Fenera, za njih značio i prolazak u četvrtfinale, kolo pre kraja.

Tim Željka Obradovića slavio je pred svojim navijačima i tako Zvezdi doneo istorijski plasman, i miran meč sa Cedevitom u poslednjem kolu.

Novinare je posle Panatinaikosa zanimalo i mišljenje Aleksandra Đorđevića, s obzirom na to da su se dva tima sastajala ove sezone, ali i to da je u pitanju selektor Srbije.

"Za mnoge je iznenađujući rezultat Crvene zvezde, ali ne i za mene",počeo je on.

"Ja sam selektor Srbije i znam koliko su to talentovani igrači. Obe grupe imaju dobre timove, a videćemo u sledećoj rundi kakav će ishod biti".

Još uvek nije poznato ko će biti rival Crvenoj zvezdi, odnosno Panatinaikosu, u narednoj fazi Evrolige, a sve zavisi od poslednjeg koga u grupi F.

Prvo će Laboral u četvrtak pokušati da dođe do pobede nad Bambergom i prve pozicije, ali sve je u rukama CSKA koji bi pobedom nad Olimpijakosom u gostima zadržao prvo mesto. Podsetimo, prvoplasirani će igrati sa Crvenom zvezdom, a drugolasirani sa Panatinaikosom.

Komentari / 0

Ostavite komentar