Ђорђевић: Звезда у 1/4-финалу ЕЛ? За мене то није изненађење!

"Ја сам селектор репрезентације Србије и добро знам колико су то талентовани играчи", причао је Саша Ђорђевић о Црвеној звезди након пласмана у ТОП8 Евролиге.

Кошарка 05.04.2016 | 18:20
Ђорђевић: Звезда у 1/4-финалу ЕЛ? За мене то није изненађење!

Победом над Цедевитом тим Саше Ђорђевића, грчки Панатинаикос, потврдио је пласман у ТОП8 фазу Евролиге, али и треће место на табели групе Е. Казао је да је у питању велики корак за његов тим и изразио је жељу за напретком и пласманом на фајнал-фор у Берлину.

Док је Панатинаикос "потврђивао" пролаз у наредну фазу, црвено-бели су мотрили на резултат утакмице Фенербахче - Ефес, који је у случају победе Фенера, за њих значио и пролазак у четвртфинале, коло пре краја.

Тим Жељка Обрадовића славио је пред својим навијачима и тако Звезди донео историјски пласман, и миран меч са Цедевитом у последњем колу.

Новинаре је после Панатинаикоса занимало и мишљење Александра Ђорђевића, с обзиром на то да су се два тима састајала ове сезоне, али и то да је у питању селектор Србије.

"За многе је изненађујући резултат Црвене звезде, али не и за мене",почео је он.

"Ја сам селектор Србије и знам колико су то талентовани играчи. Обе групе имају добре тимове, а видећемо у следећој рунди какав ће исход бити".

Још увек није познато ко ће бити ривал Црвеној звезди, односно Панатинаикосу, у наредној фази Евролиге, а све зависи од последњег кога у групи Ф.

Прво ће Лаборал у четвртак покушати да дође до победе над Бамбергом и прве позиције, али све је у рукама ЦСКА који би победом над Олимпијакосом у гостима задржао прво место. Подсетимо, првопласирани ће играти са Црвеном звездом, а друголасирани са Панатинаикосом.

Коментари / 0

Оставите коментар