Tijana Ajfon otkrila Dacicev ponos!?

Starleta Tijana Ajfon poverila je Mikiju Đuričiću da lider SPS Ivica Dačić ima mali polni organ poput palca!

Zabava 26.02.2016 | 13:54
Tijana Ajfon otkrila Dacicev ponos!?

Učesnica rijalitija "Parovi" pohvalila se da je navodno spavala sa ministrom spoljnih poslova, ali se požalila na veličinu njegove alatke

Đuričić ovu njenu tajnu nije mogao da sačuva, već ju je otkrio uživo na TV Hepi:
- Pričala si i o seksu sa Dačićem. Ja imam m*da da to kažem. Rekla si da Dačić ima ku*ac kao palac i da si se sa njim je*ala. Evo vam rijaliti, hoćete ku*vu - vikao je Đuričić.

Starleta je pčelaru iz Kupinova rekla da je navodno spavala i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Ona je Mikiju naglasila da za to ne sme niko da sazna, jer će u suprotnom ona imati problema, ali je Đuričić i to otkrio javnosti.

Ajfonka stalno ističe kako će imati problema ako u javnost isplivaju imena njenih brojnih ljubavnika. Međutim, to je ne sprečava da malo-malo ispriča da je spavala sa nekim moćnim političarem ili uspešnim sportistom.

Ivica Dačić je pak za beogradske medije prokomentarisao da nema nameru da se bavi glupostima, posebno ne u trenutku kada drži posmrtne govore i ide na sahrane svojih saradnika.
- Koga zanima, neka sam proveri - rekao je Dačić.

Informer

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Nada Bijeljina

26.02.2016 16:27

Svaka cest ministre

ODGOVORITE
Name

Kumic

26.02.2016 17:20

Nedo na cemu svaka cast sto je mali ili s kim je spavao

Name

re..kumic

27.02.2016 22:14

Na ovome svaka cast. Ivica Dačić je pak za beogradske medije prokomentarisao da nema nameru da se bavi glupostima, posebno ne u trenutku kada drži posmrtne govore i ide na sahrane svojih saradnika. - Koga zanima, neka sam proveri - rekao je Dačić.

ODGOVORITE
Name

Običan čovek

28.02.2016 13:13

Prototip "grčkog lika patuljka". Znači ima pravilan raspored i omjer dijelova tijela 1:7. Samo što je "patuljak",pa i ta stvarčica mu je pravilno izrasla na zadani omjer i pretstavlja pravi Arhitip grčkog shvatanja patuljka.Drugo se sve vidi.Možda stomak i podvoljak trebaju,a sobzirom na 1:7 biti nešto manj.Mada je to moje mišljenje.Patuljci su dobri ljudi,a on je poltron i lakej.Ofarban temeljnom bojom i ko god naiđe može ga farbati svojom bojom.Mozda bi počeo verovati i u Boga.možda i u drugog ne po majci rođenog.Ljigavac je to. Pozdrav dobrim ljudima.

ODGOVORITE
Name

Simo

29.02.2016 09:29

A ti si kao dobar? Idi begaj

Name

Mislio sam da je mali

29.02.2016 13:01

Joj, Dačiću, pa ja sam sa mojih 15 za tebe Tito.

ODGOVORITE