Тијана Ајфон открила Дацицев понос!?

Старлета Тијана Ајфон поверила је Микију Ђуричићу да лидер СПС Ивица Дачић има мали полни орган попут палца!

Забава 26.02.2016 | 13:54
Тијана Ајфон открила Дацицев понос!?

Учесница ријалитија "Парови" похвалила се да је наводно спавала са министром спољних послова, али се пожалила на величину његове алатке

Ђуричић ову њену тајну није могао да сачува, већ ју је открио уживо на ТВ Хепи:
- Причала си и о сексу са Дачићем. Ја имам м*да да то кажем. Рекла си да Дачић има ку*ац као палац и да си се са њим је*ала. Ево вам ријалити, хоћете ку*ву - викао је Ђуричић.

Старлета је пчелару из Купинова рекла да је наводно спавала и са председником Србије Томиславом Николићем. Она је Микију нагласила да за то не сме нико да сазна, јер ће у супротном она имати проблема, али је Ђуричић и то открио јавности.

Ајфонка стално истиче како ће имати проблема ако у јавност испливају имена њених бројних љубавника. Међутим, то је не спречава да мало-мало исприча да је спавала са неким моћним политичарем или успешним спортистом.

Ивица Дачић је пак за београдске медије прокоментарисао да нема намеру да се бави глупостима, посебно не у тренутку када држи посмртне говоре и иде на сахране својих сарадника.
- Кога занима, нека сам провери - рекао је Дачић.

Информер

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Нада Бијељина

26.02.2016 16:27

Свака цест министре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумиц

26.02.2016 17:20

Недо на цему свака цаст сто је мали или с ким је спавао

Name

ре..кумиц

27.02.2016 22:14

На овоме свака цаст. Ивица Дачић је пак за београдске медије прокоментарисао да нема намеру да се бави глупостима, посебно не у тренутку када држи посмртне говоре и иде на сахране својих сарадника. - Кога занима, нека сам провери - рекао је Дачић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан човек

28.02.2016 13:13

Прототип "грчког лика патуљка". Значи има правилан распоред и омјер дијелова тијела 1:7. Само што је "патуљак",па и та стварчица му је правилно израсла на задани омјер и претставља прави Архитип грчког схватања патуљка.Друго се све види.Можда стомак и подвољак требају,а собзиром на 1:7 бити нешто мањ.Мада је то моје мишљење.Патуљци су добри људи,а он је полтрон и лакеј.Офарбан темељном бојом и ко год наиђе може га фарбати својом бојом.Мозда би почео веровати и у Бога.можда и у другог не по мајци рођеног.Љигавац је то. Поздрав добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

29.02.2016 09:29

А ти си као добар? Иди бегај

Name

Мислио сам да је мали

29.02.2016 13:01

Јој, Дачићу, па ја сам са мојих 15 за тебе Тито.

ОДГОВОРИТЕ