Nije sve u novcu, ima nešto i u ljubavi! Bravo, Karlito!

Kineski klubovi napravili su veliku pometnuju u svetu fudbala prethodnih meseci svojom velikom kupovnom moći. Tevez odbio 25.000.000 dolara od Šangaja! Kineski klub poslao nepristojnu ponudu na adresu argentinskog napadača!

Fudbal 19.02.2016 | 10:00
Nije sve u novcu, ima nešto i u ljubavi! Bravo, Karlito!

Za nepunih mesec dana potrošili su preko 200 miliona evra, a u najmnogoljudniju zemlju na svetu su redom stizali Aleks Tešeira iz Šahtoja iz Donjecka (50 miliona evra – Šangaj SIPG), Ramireš iz Čelsija (30 miliona – Điangsu Suning), Žervinjo iz Rome (17 miliona – Hebei Fortuna), Fredi Guarin iz Intera (11 miliona – Šangaj Šenhua)...

Ipak, da i dalje postoje oni kojima je ljubav prema fudbalu, ali i samom klubu, veća od one prema novcu još jednom nam je pokazao Karlos Teves.

Kako prenosi portal Goal.com, napadač Boke Juniors odbio je godišnju platu od 21 milon evra od prebogatih gazdi Šangaja – uz nedeljnu platu od 370.000 evra.

'Karlito' je tako postupio isto kao i prilikom napuštanja Juventusa prošlog leta, kada je, takođe od Šangaja, odbio ugovor vredan 16 miliona na godišnjem nivou.

Ima nade za fudbal. Takvu poruku nam je poslao legendarni napadač Boke Juniors Karlos Tevez koji je pokazao da nije sve u novcu. Da ima nešto i u emocijama. Dolazak velikih svetskih zvezda Kinezi su želeli da završe dovođenjem bivšeg superstara Juventusa i Mančester Sitija. Šangaj je na adresu Karlosa Teveza poslao ponudu vrednu 25 miliona dolara.

Ipak, zov kineskog novca nije bio dovoljno jak za Karlita koji je ostao veran matičnom klubu i prvoj ljubavi. Dokazao je još jednom da je Boka za njega mnogo više od ekonomskih interesa.

Šangaj već dugo obigrava oko Teveza. Kada je bilo jasno da napustiti Juventus Karlito je dobio dve ponude. Od Atletiko Madrida i pomenutog kineskog kluba koji je želeo da mu obezbedi godišnja primanja od 40 miliona evra.

Nije vredelo...

Komentari / 0

Ostavite komentar