Није све у новцу, има нешто и у љубави! Браво, Карлито!

Кинески клубови направили су велику пометнују у свету фудбала претходних месеци својом великом куповном моћи. Тевез одбио 25.000.000 долара од Шангаја! Кинески клуб послао непристојну понуду на адресу аргентинског нападача!

Фудбал 19.02.2016 | 10:00
Није све у новцу, има нешто и у љубави! Браво, Карлито!

За непуних месец дана потрошили су преко 200 милиона евра, а у најмногољуднију земљу на свету су редом стизали Алекс Тешеира из Шахтоја из Доњецка (50 милиона евра – Шангај СИПГ), Рамиреш из Челсија (30 милиона – Ђиангсу Сунинг), Жервињо из Роме (17 милиона – Хебеи Фортуна), Фреди Гуарин из Интера (11 милиона – Шангај Шенхуа)...

Ипак, да и даље постоје они којима је љубав према фудбалу, али и самом клубу, већа од оне према новцу још једном нам је показао Карлос Тевес.

Како преноси портал Гоал.цом, нападач Боке Јуниорс одбио је годишњу плату од 21 милон евра од пребогатих газди Шангаја – уз недељну плату од 370.000 евра.

'Карлито' је тако поступио исто као и приликом напуштања Јувентуса прошлог лета, када је, такође од Шангаја, одбио уговор вредан 16 милиона на годишњем нивоу.

Има наде за фудбал. Такву поруку нам је послао легендарни нападач Боке Јуниорс Карлос Тевез који је показао да није све у новцу. Да има нешто и у емоцијама. Долазак великих светских звезда Кинези су желели да заврше довођењем бившег суперстара Јувентуса и Манчестер Ситија. Шангај је на адресу Карлоса Тевеза послао понуду вредну 25 милиона долара.

Ипак, зов кинеског новца није био довољно јак за Карлита који је остао веран матичном клубу и првој љубави. Доказао је још једном да је Бока за њега много више од економских интереса.

Шангај већ дуго обиграва око Тевеза. Када је било јасно да напустити Јувентус Карлито је добио две понуде. Од Атлетико Мадрида и поменутог кинеског клуба који је желео да му обезбеди годишња примања од 40 милиона евра.

Није вредело...

Коментари / 0

Оставите коментар