Bandalovski potpisao novi ugovor i dobio povišicu!

Partizan osigurao desnu stranu do leta 2017.! Bugarski reprezentativac ostaje u Humskoj 1.

Fudbal 17.02.2016 | 12:00
Bandalovski potpisao novi ugovor i dobio povišicu!

Usmeni dogovor na Kipru, potpis u Beogradu. Ivan Bandalovski (29) i Partizan nastavljaju zajedno, pošto je odmah po povratku ekipe sa priprema u Nikoziji desni bek seo za pregovarački sto sa čelnicima crno-belih kako bi sporazum tokom boravka na Rajskom ostrvu preneo na papir.

MOZAZRT Sport saznaje da je bugarski reprezentativac potpisao novi ugovor, kojim se obavezao da na Topčiderskom brdu ostane do juna 2017. godine. To praktično znači da je klub iz Humske 1 ovim potezom rešio pitanje desnog beka bar za naredna dva prelazna roka u kome neće morati da traži rešenje na toj poziciji, jer ima fudbalera koji je tokom pripremnog perioda u potpunosti zadovoljio kriterijume šefa stručnog štaba Ivana Tomića, tako što je iz prvog tima istisnuo Miroslava Vulićevića, a sebi osigurao mesto startera u prolećnoj sezoni.

Prethodni ugovor Ivana Bandalovskog i Partizana isticao je u junu, a ovim potezom Partizan je isključio mogućnost da mu igrač na leto ode bez obeštećenja, što je svakako potizivna promena u odnosu na neke ranije ili slučajeve sa nedavno završene zimske pijace kad su igrači napuštali klub sa „čistim“ papirima.

Kako to u ovakvim situacijama biva, Bandalovski je za produžetak saradnje nagrađen povišicom. Finansijski detalji su ostali u domenu poslovne tajne.

Podsetimo, Ivan Bandalovski je prošle zime stigao u Humsku 1 kao slobodan igrač.

Komentari / 0

Ostavite komentar