Бандаловски потписао нови уговор и добио повишицу!

Партизан осигурао десну страну до лета 2017.! Бугарски репрезентативац остаје у Хумској 1.

Фудбал 17.02.2016 | 12:00
Бандаловски потписао нови уговор и добио повишицу!

Усмени договор на Кипру, потпис у Београду. Иван Бандаловски (29) и Партизан настављају заједно, пошто је одмах по повратку екипе са припрема у Никозији десни бек сео за преговарачки сто са челницима црно-белих како би споразум током боравка на Рајском острву пренео на папир.

МОЗАЗРТ Спорт сазнаје да је бугарски репрезентативац потписао нови уговор, којим се обавезао да на Топчидерском брду остане до јуна 2017. године. То практично значи да је клуб из Хумске 1 овим потезом решио питање десног бека бар за наредна два прелазна рока у коме неће морати да тражи решење на тој позицији, јер има фудбалера који је током припремног периода у потпуности задовољио критеријуме шефа стручног штаба Ивана Томића, тако што је из првог тима истиснуо Мирослава Вулићевића, а себи осигурао место стартера у пролећној сезони.

Претходни уговор Ивана Бандаловског и Партизана истицао је у јуну, а овим потезом Партизан је искључио могућност да му играч на лето оде без обештећења, што је свакако потизивна промена у односу на неке раније или случајеве са недавно завршене зимске пијаце кад су играчи напуштали клуб са „чистим“ папирима.

Како то у оваквим ситуацијама бива, Бандаловски је за продужетак сарадње награђен повишицом. Финансијски детаљи су остали у домену пословне тајне.

Подсетимо, Иван Бандаловски је прошле зиме стигао у Хумску 1 као слободан играч.

Коментари / 0

Оставите коментар