Terza: Vijeira nije dovoljan, dajemo milion za napadača!

Fudbaleri Crvene zvezde završili su pripreme za nastavak sezone i sa novim pojačanjima planiraju da "odbrane" veliku prednost od 26 poena. Zvezdan Terzić već razmišlja o novim akvizicijama za napad na grupnu fazu Lige šampiona.

Fudbal 17.02.2016 | 08:00
Terza: Vijeira nije dovoljan, dajemo milion za napadača!

Pred početak prelaznog roka Zvezdan Terzić je kazao da je cilj da se u tom periodu pronađe kvalitetan zadnji vezni i štoper. U klub su stigli Edson da Silva iz Brazila i Damijan le Talek iz Mordovije, a potpisao je i David Babunski koji je ofanzivniji igrač.

Međutim, kako kaže Zvezdan Terzić, potreban je i napadač.

Trener Miodrag Božović u svom "rosteru" ima ih samo trojicu. Pošto je iz kluba otišao Luka Jović, Božović je ostao samo na Ugu Vijeiri, koji je briljirao u prvom delu sezone, i dvojici "bekap" napadača Petru Orlandić u Predragu Sikimiću.

Kako je cilj Crvene zvezde da za šest meseci "napadne" grupnu fazu u Ligi šampiona, čini se da je potrebno pojačati konkurenciju u tom delu tima.

O tome je Zvezdan Terzić govorio sa novinarima "Sportskog žurnala" i "Sporta".

"Ne daj Bože da se povredi Portugalac Vijeira ili da bude kažnjen. Tražićemo rešenje, a bićemo spremni da platimo za ekstra špica i obeštećenje od milion evra", poručio je generalni direktor Crvene zvezde prenosi Mocartsport.

Tokom ovog prelaznog roka Crvena zvezda neće angažovati nove igrače, ali još uvek nije zaključena priča oko odlazaka.

Prema rečima Zvezdana Terzića još uvek traju pregovori Vukašina Jovanovića i Zenita, pa nije jasno da li će se mladi štoper u toku ovog meseca ipak preseliti u Rusiju. On je juče kazao da taj transfer još nije "propao"...

STRELCI ZVEZDE
Aleksandar Katai - 15
Ugo Vijeira - 14
Slavoljub Srnić - 8
Luka Jović (otišao) - 6
Luis Ibanjez - 6
Marko Grujić - 5
.............
Predrag Sikimić - 1
Petar Orlandič - 0

Komentari / 0

Ostavite komentar