Терза: Вијеира није довољан, дајемо милион за нападача!

Фудбалери Црвене звезде завршили су припреме за наставак сезоне и са новим појачањима планирају да "одбране" велику предност од 26 поена. Звездан Терзић већ размишља о новим аквизицијама за напад на групну фазу Лиге шампиона.

Фудбал 17.02.2016 | 08:00
Терза: Вијеира није довољан, дајемо милион за нападача!

Пред почетак прелазног рока Звездан Терзић је казао да је циљ да се у том периоду пронађе квалитетан задњи везни и штопер. У клуб су стигли Едсон да Силва из Бразила и Дамијан ле Талек из Мордовије, а потписао је и Давид Бабунски који је офанзивнији играч.

Међутим, како каже Звездан Терзић, потребан је и нападач.

Тренер Миодраг Божовић у свом "ростеру" има их само тројицу. Пошто је из клуба отишао Лука Јовић, Божовић је остао само на Угу Вијеири, који је бриљирао у првом делу сезоне, и двојици "бекап" нападача Петру Орландић у Предрагу Сикимићу.

Како је циљ Црвене звезде да за шест месеци "нападне" групну фазу у Лиги шампиона, чини се да је потребно појачати конкуренцију у том делу тима.

О томе је Звездан Терзић говорио са новинарима "Спортског журнала" и "Спорта".

"Не дај Боже да се повреди Португалац Вијеира или да буде кажњен. Тражићемо решење, а бићемо спремни да платимо за екстра шпица и обештећење од милион евра", поручио је генерални директор Црвене звезде преноси Моцартспорт.

Током овог прелазног рока Црвена звезда неће ангажовати нове играче, али још увек није закључена прича око одлазака.

Према речима Звездана Терзића још увек трају преговори Вукашина Јовановића и Зенита, па није јасно да ли ће се млади штопер у току овог месеца ипак преселити у Русију. Он је јуче казао да тај трансфер још није "пропао"...

СТРЕЛЦИ ЗВЕЗДЕ
Александар Катаи - 15
Уго Вијеира - 14
Славољуб Срнић - 8
Лука Јовић (отишао) - 6
Луис Ибањез - 6
Марко Грујић - 5
.............
Предраг Сикимић - 1
Петар Орландич - 0

Коментари / 0

Оставите коментар