Muratoglu: Serenina kolena su istrošena, ali...

Trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu rekao je da američka teniserka spremna dočekuje početak Australijan Opena na kojem brani titulu.

Tenis 17.01.2016 | 19:40
Muratoglu: Serenina kolena su istrošena, ali...

Serena nije sezonu započela kako je očekivala, pošto je dva puta predala meč na Hopman kupu, pa praktično nije završila nijedan meč od US Opena do takmičenja u Melburnu.

“Serenino koleno je dobro. Potrebne su joj terapije na svakih šest meseci i ide redovno na njih. Ovoga puta, njeno koleno nije reagovalo kako treba, pa je došlo do upale, ali je ona nestala”, rekao je Muratoglu.

Pre nekoliko dana, najbolja teniserka sveta je rekla da se oseća mnogo bolje i da joj australijska vrućina neće predstavljati problem.

Pre nekoliko meseci, Muratoglu je u jednom intervjuu rekao da Serena ima iste probleme sa kolenima kao Rafaela Nadala i čak je uporedio njihove povrede poslednjih godina. Francuski stručnjak je sada pojasnio svoje tvrdnje.

“Nikada nisam rekao da su njihova kolena u istom stanju. Jednostavno sam istakao činjenicu da su u oba slučaja kolena istrošena. Serenina kolena još i dobro funkcionišu kada shvatite da su to kolena 34-godišnje profesionalne teniserke. Samo im je potrebna posebna pažnja”, naglasio je Muratoglu.

Komentari / 0

Ostavite komentar