Муратоглу: Серенина колена су истрошена, али...

Тренер Серене Вилијамс Патрик Муратоглу рекао је да америчка тенисерка спремна дочекује почетак Аустралијан Опена на којем брани титулу.

Тенис 17.01.2016 | 19:40
Муратоглу: Серенина колена су истрошена, али...

Серена није сезону започела како је очекивала, пошто је два пута предала меч на Хопман купу, па практично није завршила ниједан меч од УС Опена до такмичења у Мелбурну.

“Серенино колено је добро. Потребне су јој терапије на сваких шест месеци и иде редовно на њих. Овога пута, њено колено није реаговало како треба, па је дошло до упале, али је она нестала”, рекао је Муратоглу.

Пре неколико дана, најбоља тенисерка света је рекла да се осећа много боље и да јој аустралијска врућина неће представљати проблем.

Пре неколико месеци, Муратоглу је у једном интервјуу рекао да Серена има исте проблеме са коленима као Рафаела Надала и чак је упоредио њихове повреде последњих година. Француски стручњак је сада појаснио своје тврдње.

“Никада нисам рекао да су њихова колена у истом стању. Једноставно сам истакао чињеницу да су у оба случаја колена истрошена. Серенина колена још и добро функционишу када схватите да су то колена 34-годишње професионалне тенисерке. Само им је потребна посебна пажња”, нагласио је Муратоглу.

Коментари / 0

Оставите коментар