Kleo: Nije još vrijeme da se vratim u Partizan!

"Bilo je i ranije kontakata, ali se stvari nisu poklopile, kao što neće ni sada", poručio Brazilac.

Fudbal 17.01.2016 | 15:20
Kleo: Nije još vrijeme da se vratim u Partizan!

Miljenik navijača Partizana Kleverson Kordova Kleo isključio je svaku mogućnost da ove zime pojača Partizan! Brazilski golgeter je u izjavi za Večernje novosti praktično potvrdio današnje pisanje MOZZART Sporta.

"Ne, ne vraćam se u Partizan, još nije vreme", bilo je prvo što je rekao nekadašnji napadač beogradskih večitih rivala, a onda potvrdio da je razgovarao sa ljudima iz Humske: "Bilo je i ranije kontakata, ali se stvari nisu poklopile, kao što neće ni sada".

Brazilski napadač se već neko vreme nećkao zbog porodice, da li da ponovo pakuje kofere i kreće u Srbiju, a priču je nekoliko sati kasnije potvrdio i sportski direktor Ivica Iliev.

"Definitivno nema ništa od angažovanja napadača u ovom prelaznom roku. Svi znaju da postoji jedan fudbaler koji je bio pikiran od naše strane kao primaran, ali kako se to nije realizovalo, stavićemo tačku. Moguće je da naleti neka "bomba" do kraja prelaznog roka, ali teško", objasnio je Novostima Iliev.

Dolaskom Sedrika Gogua završen je posao oko rekonstrukcije poslednje linije tima...

"Moglo bi da se konstatuje da smo popunili sve pozicije, od golmana do "šestice". Sada nam je ostalo još samo da angažujemo kvalitetnu "desetku". Dolaskom kvalitetnog centralnog veznog stavljamo tačku na dolaske", zaključio je sportski direktor Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar