Клео: Није још вријеме да се вратим у Партизан!

"Било је и раније контаката, али се ствари нису поклопиле, као што неће ни сада", поручио Бразилац.

Фудбал 17.01.2016 | 15:20
Клео: Није још вријеме да се вратим у Партизан!

Миљеник навијача Партизана Клеверсон Кордова Клео искључио је сваку могућност да ове зиме појача Партизан! Бразилски голгетер је у изјави за Вечерње новости практично потврдио данашње писање МОЗЗАРТ Спорта.

"Не, не враћам се у Партизан, још није време", било је прво што је рекао некадашњи нападач београдских вечитих ривала, а онда потврдио да је разговарао са људима из Хумске: "Било је и раније контаката, али се ствари нису поклопиле, као што неће ни сада".

Бразилски нападач се већ неко време нећкао због породице, да ли да поново пакује кофере и креће у Србију, а причу је неколико сати касније потврдио и спортски директор Ивица Илиев.

"Дефинитивно нема ништа од ангажовања нападача у овом прелазном року. Сви знају да постоји један фудбалер који је био пикиран од наше стране као примаран, али како се то није реализовало, ставићемо тачку. Могуће је да налети нека "бомба" до краја прелазног рока, али тешко", објаснио је Новостима Илиев.

Доласком Седрика Гогуа завршен је посао око реконструкције последње линије тима...

"Могло би да се констатује да смо попунили све позиције, од голмана до "шестице". Сада нам је остало још само да ангажујемо квалитетну "десетку". Доласком квалитетног централног везног стављамо тачку на доласке", закључио је спортски директор Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар