E, ovako bi svaki političar trebalo da se ''oduži''!

Nataša Kovačević uz povelju zaslužnog građanina dobila i iznenađenje: stan na Voždovcu! Na godišnjoj konferenciji za novinare predsednik beogradske opštine Voždovac Aleksandar Savić uručio je košarkašici Nataši Kovačević "Povelju zaslužnom građaninu opštine" za 2015. godinu, ali i jedno iznenađenje - odluku o dodeli stana.

Košarka 02.01.2016 | 18:20
E, ovako bi svaki političar trebalo da se ''oduži''!

Povelju je, kako se navodi u obrazloženju, Nataša dobila "za nesavladiv sportski duh, za primer mladim ljudima da se upornošću, voljom i nadom mogu prevazići i najteže situacije, zbog pokazane vere u nepobediv duh koji vodi životne pobednike".

Nataša Kovačević je, podsetimo posle preživljene nesreće i amputacije dela noge vratila na parket i zaigrala ponovo u Zvezdi.

Kao iznenađenje ovoj zaslužnoj sportistkinji Aleksandar Savić uručio je i Odluku o dodeli stana opštine Voždovac na korišćenje (u trajanju od pet godina, sa mogućnošću otkupa). Nataša se, dirnuta pažnjom, zahvalila predsedniku i celom opštinskom rukovodstvu, rekavši da pozitivizam može da pobedi sve, kao i da je presrećna ukoliko uspe da svojim primerom postane uzor mlađim generacijama.

Komentari / 0

Ostavite komentar