Е, овако би сваки политичар требало да се ''одужи''!

Наташа Ковачевић уз повељу заслужног грађанина добила и изненађење: стан на Вождовцу! На годишњој конференцији за новинаре председник београдске општине Вождовац Александар Савић уручио је кошаркашици Наташи Ковачевић "Повељу заслужном грађанину општине" за 2015. годину, али и једно изненађење - одлуку о додели стана.

Кошарка 02.01.2016 | 18:20
Е, овако би сваки политичар требало да се ''одужи''!

Повељу је, како се наводи у образложењу, Наташа добила "за несавладив спортски дух, за пример младим људима да се упорношћу, вољом и надом могу превазићи и најтеже ситуације, због показане вере у непобедив дух који води животне победнике".

Наташа Ковачевић је, подсетимо после преживљене несреће и ампутације дела ноге вратила на паркет и заиграла поново у Звезди.

Као изненађење овој заслужној спортисткињи Александар Савић уручио је и Одлуку о додели стана општине Вождовац на коришћење (у трајању од пет година, са могућношћу откупа). Наташа се, дирнута пажњом, захвалила председнику и целом општинском руководству, рекавши да позитивизам може да победи све, као и да је пресрећна уколико успе да својим примером постане узор млађим генерацијама.

Коментари / 0

Оставите коментар