Siti hoće igrača Junajteda?!

Prema pisanju španskih novinara, Mančester siti bi "potpisao" vezistu gradskog rivala već ovog januara.

Fudbal 02.01.2016 | 14:40
Siti hoće igrača Junajteda?!

Peter Šmajhel, Andrej Kančelskis, Endi Kol, Oven Hargrivs i Karlso Tevez. To je spisak igrača koji su u eri Premijer lige nastupali i za Mančester junajted i za Mančester siti, ljute gradske rivale.

Da li bi već ova zime još jedno ime moglo da bude dopisano na tu listu? Prema informacijama iz Španije - DA!

"Igrač Junajteda Ander Erera (26) jedan je od prvih igrača koje bi Pep Gvardiola doveo sa sobom na Etihad", objavio je u prazničnom izdanju španski magazin "Don Balon".

S obzirom na to da je sa više strana potvrđeno da će Gvardiola sesti na klupu "građana", kao i da je Erera ove sezone počeo samo dve utakmice za "đavole", ne bi trebalo isključiti mogućnost da se bivši igrač Bilbaa već ove zime preseli u Siti i da tamo dočeka trenera Bajerna.

Prema istom izvoru, za Ereru je zainteresovan i Geri Nevil, koji ne krije da bi hteo da Baskijac bude jedan od osnova njegove Valensije, na čiju je klupu seo krajem jeseni.

Vezista Junajteda stigao je na Old Traford krajem juna, nakon što je sam doplatio deo svog transfera među "đavole", za koje je postigao dva gola.

Tokom karijere, započete u mladim kategorijama Real Saragose, Ereru su mnogi upoređivali sa Polom Skolsom, a upravo ga je Skols nazvao najboljim letnjim pojačanjem Junajteda, koji će tek dokazati svoj kvalitet.

Komentari / 0

Ostavite komentar