Сити хоће играча Јунајтеда?!

Према писању шпанских новинара, Манчестер сити би "потписао" везисту градског ривала већ овог јануара.

Фудбал 02.01.2016 | 14:40
Сити хоће играча Јунајтеда?!

Петер Шмајхел, Андреј Канчелскис, Енди Кол, Овен Харгривс и Карлсо Тевез. То је списак играча који су у ери Премијер лиге наступали и за Манчестер јунајтед и за Манчестер сити, љуте градске ривале.

Да ли би већ ова зиме још једно име могло да буде дописано на ту листу? Према информацијама из Шпаније - ДА!

"Играч Јунајтеда Андер Ерера (26) један је од првих играча које би Пеп Гвардиола довео са собом на Етихад", објавио је у празничном издању шпански магазин "Дон Балон".

С обзиром на то да је са више страна потврђено да ће Гвардиола сести на клупу "грађана", као и да је Ерера ове сезоне почео само две утакмице за "ђаволе", не би требало искључити могућност да се бивши играч Билбаа већ ове зиме пресели у Сити и да тамо дочека тренера Бајерна.

Према истом извору, за Ереру је заинтересован и Гери Невил, који не крије да би хтео да Баскијац буде један од основа његове Валенсије, на чију је клупу сео крајем јесени.

Везиста Јунајтеда стигао је на Олд Трафорд крајем јуна, након што је сам доплатио део свог трансфера међу "ђаволе", за које је постигао два гола.

Током каријере, започете у младим категоријама Реал Сарагосе, Ереру су многи упоређивали са Полом Сколсом, а управо га је Сколс назвао најбољим летњим појачањем Јунајтеда, који ће тек доказати свој квалитет.

Коментари / 0

Оставите коментар