Vavrinka: Novak i ja se poštujemo, zabavna je osoba!

Stan Vavrinka, četvrti teniser sveta, rekao je da između Novaka Đokovića i njega postoji veliko poštovanje, istakavši da je Srbin veoma zabavna osoba.

Tenis 02.01.2016 | 15:00
Vavrinka: Novak i ja se poštujemo, zabavna je osoba!

Švajcarac se nalazi u Abu Dabiju, gde će učestvovati na egzibiciji zajedno sa Rafaelom Nadalom, a novinarima je otkio koliko mu znači titula na Rolan Garosu, do koje je stigao trijumfom upravo pobedom nad velikim prijateljem u velikom finalu.

"Ta pobeda je najveća za mene u 2015. godini i neizmerno mi znači titula, moja druga na Gren Slemovima. Ono što je čini posebnom je da sam do nje stigao pobedama nad prvim i drugim teniserom sveta", kaže Vavrinka.

Stan i Novak poslednjih sezona često sparinguju zajedno, spremajući se zajedno za izazove na najvećim turnirima, a u njihovim zvaničnim duelima može se videti ogromno poštovanje i drugarski odnos.

"Novak je fantastičan atleta i veoma zabavna osoba. Između nas postoji veliko poštovanje. Igrali smo nekoliko velikih mečeva, iz kojih nosimo specijalne momente i uspomene", dodao je Stan.

Za kraj, Vavrinka je naglasio i da je veliki udeo u njegovim uspesima imao i njegov trener Magnus Norman, koji od aprila 2013. radi sa njim.

"Magnus je sjajna osoba. Sviđa mi se način na koji komunicira sa mnom, a pri tom poseduje divnu viziju same igre. I sam je bio veliki igrač, pa tako vrlo dobro zna kakav je osećaj igrati finale Gren slema", zaključio je on.

Komentari / 0

Ostavite komentar