Вавринка: Новак и ја се поштујемо, забавна је особа!

Стан Вавринка, четврти тенисер света, рекао је да између Новака Ђоковића и њега постоји велико поштовање, истакавши да је Србин веома забавна особа.

Тенис 02.01.2016 | 15:00
Вавринка: Новак и ја се поштујемо, забавна је особа!

Швајцарац се налази у Абу Дабију, где ће учествовати на егзибицији заједно са Рафаелом Надалом, а новинарима је откио колико му значи титула на Ролан Гаросу, до које је стигао тријумфом управо победом над великим пријатељем у великом финалу.

"Та победа је највећа за мене у 2015. години и неизмерно ми значи титула, моја друга на Грен Слемовима. Оно што је чини посебном је да сам до ње стигао победама над првим и другим тенисером света", каже Вавринка.

Стан и Новак последњих сезона често спарингују заједно, спремајући се заједно за изазове на највећим турнирима, а у њиховим званичним дуелима може се видети огромно поштовање и другарски однос.

"Новак је фантастичан атлета и веома забавна особа. Између нас постоји велико поштовање. Играли смо неколико великих мечева, из којих носимо специјалне моменте и успомене", додао је Стан.

За крај, Вавринка је нагласио и да је велики удео у његовим успесима имао и његов тренер Магнус Норман, који од априла 2013. ради са њим.

"Магнус је сјајна особа. Свиђа ми се начин на који комуницира са мном, а при том поседује дивну визију саме игре. И сам је био велики играч, па тако врло добро зна какав је осећај играти финале Грен слема", закључио је он.

Коментари / 0

Оставите коментар