Video: IDEMO! Napred Srbijo!

Somborski bend "Neozbiljni pesimisti" snimio je spot za zvaničnu navijačku pesmu vaterpolo reprezentacije Srbije pod nazivom "Idemo! (Napred Srbijo)".

Ostali sportovi 31.12.2015 | 13:00
Video: IDEMO! Napred Srbijo!

Zlatni delfini su po prvi put u istoriji srpskog vaterpola dobili svoju navijačku himnu i video spot koji je predstavljen medijima i javnosti u klubu Ben Akiba.

Inicijativa „Šampioni srca“ pokrenula je akciju snimanja himne i video spota u kome su učestvovale brojne javne ličnosti koje tim gestom žele podržati vaterpolistkinje i vaterpoliste Srbije uoči Evropskog prvenstva, koje će se održati od 10. do 23. januara 2016. u Kombank Areni.

Pored podrške sportistima, ovaj spot posebno hrabri svakodnevne heroje među nama – što je sve spontano okupilo u ovom projektu pod ujedinjenim imenom „Šampioni srca“.

Promociji su prisustvovali mnogobrojne javne ličnosti, proslavljeni sportisti, pevači i glumci, između ostalih Nataša Kovačević , prof.dr Zoran Krivokapić, Sajsi MS, veselači, Nenad Peđik i Miloš Vasić, Niggor, Gorica Nešović, Petar Janjatović, Zoran Milačić, direktor Zvečanske, predstavnici NURDOR udruženja, predstavnici Centra za socijalno preventivne aktivnosti GRiG, Ana Jovović, paraolimpijska šampionka, , Dragan Ristić, romski aktivista, Dragana Ivković, kapitenka vaterpolo reprezentacije Srbije, Marko Stojanović Louis i drugi.

Darko Udovičić, Direktor preduzeća EP Vaterpolo 2016 se zahvalio učesnicima spota i rekao je uveren da će se himna i spot dopasti kako našim vaterpolistima i vaterpolistkinjama tako i najvijačima i pozvao sve prisutne da dođu u Kombank arenu i budu deo spektakla od 10. do 23. januara.

U organizaciji Šampiona srca juče je u klubu Ben Akiba, koji je dao besplatno prostor, organizovana je i Novogodišnja predstava za decu iz Zvečanske a na osnovu prodatih majica sa likovima Nikole Tesle i Nadežde Petrović. U kućici Evropskog prvenstva u vaterpolu Beograd 2016 na Trgu Republike, kao I u klubu Ben Akiba sugrađani mogu podržati mališane kupovinom majica.

Od 1. Januara Šampioni srca će u saradnji sa Black Turtle Pub-om i klubom Morn na Trgu Republike (Braće Jugovića 16) jednom mesečno održavati humanitarne koncerte , a za prvi dan nove Godine zakazan je nastup benda Josip A Lisac, jednog od učesnika spota vaterpolo himne.

I evo kako to izgleda i zvuči...

Komentari / 0

Ostavite komentar