Видео: ИДЕМО! Напред Србијо!

Сомборски бенд "Неозбиљни песимисти" снимио је спот за званичну навијачку песму ватерполо репрезентације Србије под називом "Идемо! (Напред Србијо)".

Остали спортови 31.12.2015 | 13:00
Видео: ИДЕМО! Напред Србијо!

Златни делфини су по први пут у историји српског ватерпола добили своју навијачку химну и видео спот који је представљен медијима и јавности у клубу Бен Акиба.

Иницијатива „Шампиони срца“ покренула је акцију снимања химне и видео спота у коме су учествовале бројне јавне личности које тим гестом желе подржати ватерполисткиње и ватерполисте Србије уочи Европског првенства, које ће се одржати од 10. до 23. јануара 2016. у Комбанк Арени.

Поред подршке спортистима, овај спот посебно храбри свакодневне хероје међу нама – што је све спонтано окупило у овом пројекту под уједињеним именом „Шампиони срца“.

Промоцији су присуствовали многобројне јавне личности, прослављени спортисти, певачи и глумци, између осталих Наташа Ковачевић , проф.др Зоран Кривокапић, Сајси МС, веселачи, Ненад Пеђик и Милош Васић, Ниггор, Горица Нешовић, Петар Јањатовић, Зоран Милачић, директор Звечанске, представници НУРДОР удружења, представници Центра за социјално превентивне активности ГРиГ, Ана Јововић, параолимпијска шампионка, , Драган Ристић, ромски активиста, Драгана Ивковић, капитенка ватерполо репрезентације Србије, Марко Стојановић Лоуис и други.

Дарко Удовичић, Директор предузећа ЕП Ватерполо 2016 се захвалио учесницима спота и рекао је уверен да ће се химна и спот допасти како нашим ватерполистима и ватерполисткињама тако и највијачима и позвао све присутне да дођу у Комбанк арену и буду део спектакла од 10. до 23. јануара.

У организацији Шампиона срца јуче је у клубу Бен Акиба, који је дао бесплатно простор, организована је и Новогодишња представа за децу из Звечанске а на основу продатих мајица са ликовима Николе Тесле и Надежде Петровић. У кућици Европског првенства у ватерполу Београд 2016 на Тргу Републике, као И у клубу Бен Акиба суграђани могу подржати малишане куповином мајица.

Од 1. Јануара Шампиони срца ће у сарадњи са Блацк Туртле Пуб-ом и клубом Морн на Тргу Републике (Браће Југовића 16) једном месечно одржавати хуманитарне концерте , а за први дан нове Године заказан је наступ бенда Јосип А Лисац, једног од учесника спота ватерполо химне.

И ево како то изгледа и звучи...

Коментари / 0

Оставите коментар