Odlazak iz Zvezde: Tompson menja Kinzija?!

Sudeći prema najnovijim informacijama, Amerikanac iz redova crveno-belih potpisaće ugovor sa Trabzonom. Tarens Kinzi slobodan igrač. Džej-Ar Rejnolds našao klub.

Košarka 28.12.2015 | 21:20
Odlazak iz Zvezde: Tompson menja Kinzija?!

Da li je Rajan Tompson ove nedelje odigrao u Celju poslednji meč za Crvenu zvezdu Telekom? Sudeći prema informacijama specijalizovanih portala - jeste!

"Ekskluzivna informacija: Trabzon se dogovorio sa Rajanom Tompsonom iz Zvezde", objavljeno je na jednom dobro informisanom košarkaškom portalu.

Gotovo istovremeno, taj turski tim potvrdio je da se rastao sa Tarensom Kinzijem, nekadašnjim igračem Partizana, koji je svoju epizodu u tom klubu završio u subotu, svađom sa trenerom tokom utakmice.

Spekulisano je da bi baš Tarens Kinsi mogao da ove zime zameni Tompsona u Zvezdi, ali se dogodilo upravo suprotno!

Iz Turske je u nedelju uveče stigla još jedna interesantna informacija: Džej Aj Rejnolds, koji je takođe bio označen kao "meta" Crvene zvezde, potpisao je ugovor sa Konjasporom i više nije slobodan igrač.

Uzbudljiv finiš "prelaznog roka", koji će definitivno biti završen u ponedeljak uveče, kada će isteći poslednji rok za licenciranje igrača za takmičenje u prvoj fazi Top 16 faze Evrolige.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar