Одлазак из Звезде: Томпсон мења Кинзија?!

Судећи према најновијим информацијама, Американац из редова црвено-белих потписаће уговор са Трабзоном. Таренс Кинзи слободан играч. Џеј-Ар Рејнолдс нашао клуб.

Кошарка 28.12.2015 | 21:20
Одлазак из Звезде: Томпсон мења Кинзија?!

Да ли је Рајан Томпсон ове недеље одиграо у Цељу последњи меч за Црвену звезду Телеком? Судећи према информацијама специјализованих портала - јесте!

"Ексклузивна информација: Трабзон се договорио са Рајаном Томпсоном из Звезде", објављено је на једном добро информисаном кошаркашком порталу.

Готово истовремено, тај турски тим потврдио је да се растао са Таренсом Кинзијем, некадашњим играчем Партизана, који је своју епизоду у том клубу завршио у суботу, свађом са тренером током утакмице.

Спекулисано је да би баш Таренс Кинси могао да ове зиме замени Томпсона у Звезди, али се догодило управо супротно!

Из Турске је у недељу увече стигла још једна интересантна информација: Џеј Ај Рејнолдс, који је такође био означен као "мета" Црвене звезде, потписао је уговор са Коњаспором и више није слободан играч.

Узбудљив финиш "прелазног рока", који ће дефинитивно бити завршен у понедељак увече, када ће истећи последњи рок за лиценцирање играча за такмичење у првој фази Топ 16 фазе Евролиге.

 

Коментари / 0

Оставите коментар