Le Talek "odjavio" Zvezdu!

Damjan Le Talek već neko vreme se pominje kao "prvi pik" Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, međutim, Francuz ne vidi sebe u srpskom fudbalu.

Fudbal 20.12.2015 | 15:00
Le Talek "odjavio" Zvezdu!

Angažovanje Mičela Donalda iz Mordovije pokazalo se kao odličan potez Crvene zvezde, a nadali su se crveno-beli da bi u zimskom prelaznom roku mogli da dovedu još jednog igrača iz ruskog kluba.

Do toga, izgleda, neće doći.

Meta je bio 25-godišnji francuski vezista Damjan Le Talek, ali je bivši vezista Borusije Dortmund i mlađih kategorija reprezentacije Francuske u intervjuu za francuski portal koji se bavi istočnoevropskim fudbalom, Footballski, izjavio da ne planira karijeru u Srbiji.

"Rusko prvenstvo je najbolje u Istočnoj Evropi, tako da ne planiram novu avanturu. Ako bih morao da menjam državu, radije bih se onda vratio u Francusku. Tačno je da me Crvena zvezda prati od letos i priprema u Srbiji, ali moj prioritet je neki od 'top 10' ruskih klubova", otkrio je Le Talek.

Velika želja Zvezdinog trenera Miodraga Božovića je dodao i da postoji kontakt sa italijanskim klubovima.

"Moj menadžer pregovara i u Italiji, ali tamo me ljudi ne poznaju, a ne bih voleo da odem negde gde neću igrati. Ovde u Rusiji me, takođe, prate pojedini klubovi, koji su dobro upoznati sa mojim kvalitetima".

Po svemu sudeći, crveno-beli će morati da se okrenu drugom rešenju.

Komentari / 0

Ostavite komentar