Ле Талек "одјавио" Звезду!

Дамјан Ле Талек већ неко време се помиње као "први пик" Црвене звезде у зимском прелазном року, међутим, Француз не види себе у српском фудбалу.

Фудбал 20.12.2015 | 15:00
Ле Талек "одјавио" Звезду!

Ангажовање Мичела Доналда из Мордовије показало се као одличан потез Црвене звезде, а надали су се црвено-бели да би у зимском прелазном року могли да доведу још једног играча из руског клуба.

До тога, изгледа, неће доћи.

Мета је био 25-годишњи француски везиста Дамјан Ле Талек, али је бивши везиста Борусије Дортмунд и млађих категорија репрезентације Француске у интервјуу за француски портал који се бави источноевропским фудбалом, Фоотбаллски, изјавио да не планира каријеру у Србији.

"Руско првенство је најбоље у Источној Европи, тако да не планирам нову авантуру. Ако бих морао да мењам државу, радије бих се онда вратио у Француску. Тачно је да ме Црвена звезда прати од летос и припрема у Србији, али мој приоритет је неки од 'топ 10' руских клубова", открио је Ле Талек.

Велика жеља Звездиног тренера Миодрага Божовића је додао и да постоји контакт са италијанским клубовима.

"Мој менаџер преговара и у Италији, али тамо ме људи не познају, а не бих волео да одем негде где нећу играти. Овде у Русији ме, такође, прате поједини клубови, који су добро упознати са мојим квалитетима".

По свему судећи, црвено-бели ће морати да се окрену другом решењу.

Коментари / 0

Оставите коментар