Vuds: Nemam čemu da se radujem!

Nekadašnji najbolji golfer sveta Tajger Vuds rekao je da nema čemu da se raduje dok se oporavlja posle operacija leđa.

Ostali sportovi 03.12.2015 | 19:00
Vuds: Nemam čemu da se radujem!

39-godišnji Amerikanac je imao operacije u septembru i oktobru, a kada je upitan kada će se vratiti na teren, rekao je:

„Nemam odgovor. Nemaju ga ni moj hirurg i fizioterapeut. Nemam nikakav rok. Nemam čemu da se radujem. Gde je svetlo na kraju tunela? Ne znam“.

Vuds je imao problema sa priklještenim nervom u leđima, koji je izazivao velike bolove, a od operacije je vreme provodio uglavnom igrajući video igrice. Amečki golfer je otkrio i da nije bio na rehabilitaciji posle operacija i da su njegove fizičke aktivnosti veoma limitirane.

„Hodam i hodam. Samo hodam i to je to. Situacija je mnogo drugačija u odnosu na sve prethodne operacije koje sam imao. Za nerve ne postoje rokovi“, istakao je Vuds.

Vuds, koji puni 40 godina 30. decembra, nije uspeo da prođe dalje na tri od četiri najveća turnira ove sezone, a igrao je na samo 11 takmičenja. Poslednju veliku pobedu ostvario je na US Openu 2008. godine, a njegov broj titula na PGA turu trenutno stoji na 79.

„Za 20 godina na terenu, postigao sam mnogo. Mislim da ću teško od sada postići nešto blizu toga. Ako treba da bude tako, moram da kažem da sam imao dobar niz. Ali, nadam se da to nije sve. Nadam se da ću se vratiti jer mi zaista nedostaje“, naglasio je Vuds.

Komentari / 0

Ostavite komentar