Вудс: Немам чему да се радујем!

Некадашњи најбољи голфер света Тајгер Вудс рекао је да нема чему да се радује док се опоравља после операција леђа.

Остали спортови 03.12.2015 | 19:00
Вудс: Немам чему да се радујем!

39-годишњи Американац је имао операције у септембру и октобру, а када је упитан када ће се вратити на терен, рекао је:

„Немам одговор. Немају га ни мој хирург и физиотерапеут. Немам никакав рок. Немам чему да се радујем. Где је светло на крају тунела? Не знам“.

Вудс је имао проблема са прикљештеним нервом у леђима, који је изазивао велике болове, а од операције је време проводио углавном играјући видео игрице. Амечки голфер је открио и да није био на рехабилитацији после операција и да су његове физичке активности веома лимитиране.

„Ходам и ходам. Само ходам и то је то. Ситуација је много другачија у односу на све претходне операције које сам имао. За нерве не постоје рокови“, истакао је Вудс.

Вудс, који пуни 40 година 30. децембра, није успео да прође даље на три од четири највећа турнира ове сезоне, а играо је на само 11 такмичења. Последњу велику победу остварио је на УС Опену 2008. године, а његов број титула на ПГА туру тренутно стоји на 79.

„За 20 година на терену, постигао сам много. Мислим да ћу тешко од сада постићи нешто близу тога. Ако треба да буде тако, морам да кажем да сам имао добар низ. Али, надам се да то није све. Надам се да ћу се вратити јер ми заиста недостаје“, нагласио је Вудс.

Коментари / 0

Оставите коментар