Dijego Kosta - ipak ćeš da odgovaraš!

Fudbalske vlasti u Engleskoj odlučile da pokrenu istragu protiv napadača Čelsija Dijega Koste. Na teret mu se stavlja nasilničko ponašanje. Preti mu zabranja igranja od tri utakmice.

Fudbal 22.09.2015 | 08:40
Dijego Kosta - ipak ćeš da odgovaraš!

Svima koji su u subotu gledali derbi engleske lige, Čelsi - Arsenal, nije bilo jasno kako je Dijego Kosta ostao u igri, odnosno kako nije isključen. Svima, osim Kosti i Žozeu Murinju, razume se.

Kosta je, pri rezultatu 0:0, udario Lorana Košelnija, bez lopte, a iz cele te gužve, najnaivniji je ispao Gabrijel Paulista, koji niej istrpeo Kostine provokacije, pa ga je sudija Majk Din poslao u svlačionicu. A Dijego Kosta je odglumio nevinašce.

Gabrijel je dobio tri utakmice zabrane igranja, a fudbalska javnost širom sveta ujedinila se u osudi nesportskog (najblaže rečeno) ponašanja Dijega Koste.

Ipak, Murinjo, koji je za ceo Kostin performans rekao da se "fudbal upravo tako igra", i napadač Čelsija neće mirno spavati.

Najnovija vest je da su dicplinski organi Fudbalske asocijacije Engleske pokrenuli istragu protiv Koste, kome, zbog nasilničkog ponačanja, preti zabrana od tri meča neigranja.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar