Дијего Коста - ипак ћеш да одговараш!

Фудбалске власти у Енглеској одлучиле да покрену истрагу против нападача Челсија Дијега Косте. На терет му се ставља насилничко понашање. Прети му забрања играња од три утакмице.

Фудбал 22.09.2015 | 08:40
Дијего Коста - ипак ћеш да одговараш!

Свима који су у суботу гледали дерби енглеске лиге, Челси - Арсенал, није било јасно како је Дијего Коста остао у игри, односно како није искључен. Свима, осим Кости и Жозеу Мурињу, разуме се.

Коста је, при резултату 0:0, ударио Лорана Кошелнија, без лопте, а из целе те гужве, најнаивнији је испао Габријел Паулиста, који ниеј истрпео Костине провокације, па га је судија Мајк Дин послао у свлачионицу. А Дијего Коста је одглумио невинашце.

Габријел је добио три утакмице забране играња, а фудбалска јавност широм света ујединила се у осуди неспортског (најблаже речено) понашања Дијега Косте.

Ипак, Мурињо, који је за цео Костин перформанс рекао да се "фудбал управо тако игра", и нападач Челсија неће мирно спавати.

Најновија вест је да су дицплински органи Фудбалске асоцијације Енглеске покренули истрагу против Косте, коме, због насилничког поначања, прети забрана од три меча неиграња.

 

Коментари / 0

Оставите коментар