Grof o Grujiću, Joviću i Jovanoviću...

Trener Crvene zvezde pohvalio igrače jer su smogli snage za preokret protiv Voždovca, a posebno je istakao "Zvezdinu decu".

Fudbal 10.08.2015 | 20:20
Grof o Grujiću, Joviću i Jovanoviću...

Veliki dobrinos preokretu u meču sa Voždovcem dali su mladi fudbaleri Crvene zvezde.

Marko Grujić i Vukašin Jovanović dobro su držali sredinu terena, a Luka Jović je po ulasku u igru postigao odlučujući pogodak za 3:2.

Dobre partije "Zvezdine dece" istakao je i trener Miodrag Božović na konferenciji za medije posle utakmice.

O Marku Grujiću je rekao:

"Odigrao je jako, jako dobro. Fenomenalno! Neka nastavi da radi i to će se vratiti".

O Vukašinu Jovanoviću, koji je posle dana u mlađim kategorijama i omladinskoj reprezentaciji Srbije, opet zaigrao na poziciji zadnjeg veznog:

"Bio je malo uplašen pre utakmice i pitao sam se da li će moći to da iznese, ali je ostavio dobar utisak. Mislim da ćemo ga i ubuduće koristiti na toj poziciji".

O Luki Joviću trener je imao i zamerku:

"Luka Jović je igrač koji može da reši svaki utakmicu. Znao sam to i verovao onog trenutka kada sam ga poslao u igru. On, međutim, ima drugi problem. Muči se sa kilažom i sa kondicijom", konstatovao je Božović.

Što se tiče utakmice sa Voždovcem, trener Crvene zvezde čestitao je igračima jer su smogli snage za preokret.

"Vrlo teško smo pobedili, ali prvenstveno zbog svojih grešaka. Sami sebi smo 'zabili' dva gola. Na sreću uspeli smo da preokrenemo rezultat... Fudbal je igra grešaka, tako da nemam šta da zamerim igračima za kikseve, već im čestitam, jer je pritisak bio ogroman, a smogli su snage da se u drugom poluvremenu vrate i pobede. Nagradila nas je i sreća za borbenost koju smo pokazali".

Crveno-belima u sredu predstoji duel sa Čukaričkm na stadionu "Rajko Mitić".

"Neće biti nimalo lako. Nemamo mnogo vremena da lakše dišemo. Možda večeras, ali od sutra opet teže jer nas čeka težak meč protiv Čukaričkog", zaključio je Božović u svom stilu.

Komentari / 0

Ostavite komentar