Гроф о Грујићу, Јовићу и Јовановићу...

Тренер Црвене звезде похвалио играче јер су смогли снаге за преокрет против Вождовца, а посебно је истакао "Звездину децу".

Фудбал 10.08.2015 | 20:20
Гроф о Грујићу, Јовићу и Јовановићу...

Велики добринос преокрету у мечу са Вождовцем дали су млади фудбалери Црвене звезде.

Марко Грујић и Вукашин Јовановић добро су држали средину терена, а Лука Јовић је по уласку у игру постигао одлучујући погодак за 3:2.

Добре партије "Звездине деце" истакао је и тренер Миодраг Божовић на конференцији за медије после утакмице.

О Марку Грујићу је рекао:

"Одиграо је јако, јако добро. Феноменално! Нека настави да ради и то ће се вратити".

О Вукашину Јовановићу, који је после дана у млађим категоријама и омладинској репрезентацији Србије, опет заиграо на позицији задњег везног:

"Био је мало уплашен пре утакмице и питао сам се да ли ће моћи то да изнесе, али је оставио добар утисак. Мислим да ћемо га и убудуће користити на тој позицији".

О Луки Јовићу тренер је имао и замерку:

"Лука Јовић је играч који може да реши сваки утакмицу. Знао сам то и веровао оног тренутка када сам га послао у игру. Он, међутим, има други проблем. Мучи се са килажом и са кондицијом", констатовао је Божовић.

Што се тиче утакмице са Вождовцем, тренер Црвене звезде честитао је играчима јер су смогли снаге за преокрет.

"Врло тешко смо победили, али првенствено због својих грешака. Сами себи смо 'забили' два гола. На срећу успели смо да преокренемо резултат... Фудбал је игра грешака, тако да немам шта да замерим играчима за киксеве, већ им честитам, јер је притисак био огроман, а смогли су снаге да се у другом полувремену врате и победе. Наградила нас је и срећа за борбеност коју смо показали".

Црвено-белима у среду предстоји дуел са Чукаричкм на стадиону "Рајко Митић".

"Неће бити нимало лако. Немамо много времена да лакше дишемо. Можда вечерас, али од сутра опет теже јер нас чека тежак меч против Чукаричког", закључио је Божовић у свом стилу.

Коментари / 0

Оставите коментар