Silvio: Miho, molim te...Možeš ti to!

Predsednik Milana Silvio Berluskoni prilikom zvanične promocije Siniše Mihajlovića za trenera rekao da je cilj povratak tima u Ligu šampiona i da veruje da je Srbin kadar da to učini.

Fudbal 05.07.2015 | 09:20
Silvio: Miho, molim te...Možeš ti to!

Siniša Mihajlović pre nekoliko dana imenovan je za trenera Milana, a danas je i zvanično održana promocija. Srpski strateg veruje da "rosoneri" u predstojećoj sezoni mogu da naprave dobar rezultat.

"Cilj Milana je da pobeđuje u svakoj utakmici, pa ćemo videti gde ćemo biti na kraju sezone... Siguran sam, prilično visoko. Moramo naporno da radimo, moramo da povratimo samopouzdanje i da budemo optimisti. Svi moramo da budemo ujedinjeni, samo tako možemo da postignemo velike stvari", rekao je Mihajlović.

Bivši selektor Srbije tokom karijere je nastupao za Inter, kada je i izjavio da nikada ne bi mogao da trenira Milan. On je pogazio tu reč kada je prihvatio ponudu ekipe sa San Sira i priznaje da je svestan da će biti veoma teško da ga navijači prihvate.

"Nisam neko ko je gradio istoriju Milana i navijače mogu da pridobijem samo svojim radom. Još nemam osećaj pripadnosti, ali i kada sam igrao protiv Milana osećao sam strah i poštovanje prema ovom klubu... Naš stadion mora ponovo da postane naša tvrđava. Naši protivnici moraju da nas se plaše".

Milan je prošlu sezonu završio na desetom mestu na tabeli Serije A i tako nije obezbedio učešće u evropskim takmičenjima.

Prvi čovek kluba Silvio Berluskoni smatra da je Milan napravio odličan potez prilikom izbora trenera i da je ubeđen da Mihajlović može da vodi ekipu do vrha Serije A i Lige šampiona.

"Ubeđeni sm da je on pravi izbor za ovaj posao. Razume fudbal i pokazao je da ume da bude vođa. Mislim da imamo odličnu osnovu i mislim da ovaj tim, predvođen Mihajlovićem, može da se takmiči sa Juventusom za vrh tabele. Verujem da može da ispuni prvi i glavni cilj, a to je povratak Milana u Ligu šampiona", rekao je Berluskoni.

Komentari / 0

Ostavite komentar