Barsa od Atletika ''ukrala'' Ardu Turana?!

Turčin prvo ide na šest meseci u Galatasaraj...

Fudbal 03.07.2015 | 16:40
Barsa od Atletika ''ukrala'' Ardu Turana?!

Puče bomba na Ibici! Gotovo svi katalonski mediji objavili su da je Arda Turan novi igrač Barselone! Navodno, na sastanku koji je održan na egzotičnom ostrvu Đozep Bartomeu i direktor Atletika Žil Marin postigli su dogovor koji će biti ozvaničen u petak.

Posao bi mogao da pokvari eventualno sam fudbaler, ukoliko ne uspe da dogovori svoje lične uslove, ali španski listovi tvrde da se to sasvim sigurno neće dogoditi, "jer je sam Turan u više navrata svojim bliskim prijateljima govorio kako ima želju da zaigra za Katalonce".

Klauzula u ugovoru sjajnog turskog veziste iznosi 41.000.000 evra, ali isti izvori tvrde da Barsa Atletiku neće platiti više od 35 ili 36 miliona. Na koliko godina će Turčin potpisati za sada nije poznato, baš kao ni kada će se pridružiti svom novom klubu. Mundo deportivo ima informacije da bi Arda polusezonu mogao da odigra kao pozajmljeni igrač u Galatasaraju, zbog problema koje Barselona ima sa finansijskim fer-plejom i zabranom transfera, ali trenutno se na Nou Kampu raspituju i oko mogućnosti da nova akvizija šest meseci bude deo B tima.

Komentari / 0

Ostavite komentar