Барса од Атлетика ''украла'' Арду Турана?!

Турчин прво иде на шест месеци у Галатасарај...

Фудбал 03.07.2015 | 16:40
Барса од Атлетика ''украла'' Арду Турана?!

Пуче бомба на Ибици! Готово сви каталонски медији објавили су да је Арда Туран нови играч Барселоне! Наводно, на састанку који је одржан на егзотичном острву Ђозеп Бартомеу и директор Атлетика Жил Марин постигли су договор који ће бити озваничен у петак.

Посао би могао да поквари евентуално сам фудбалер, уколико не успе да договори своје личне услове, али шпански листови тврде да се то сасвим сигурно неће догодити, "јер је сам Туран у више наврата својим блиским пријатељима говорио како има жељу да заигра за Каталонце".

Клаузула у уговору сјајног турског везисте износи 41.000.000 евра, али исти извори тврде да Барса Атлетику неће платити више од 35 или 36 милиона. На колико година ће Турчин потписати за сада није познато, баш као ни када ће се придружити свом новом клубу. Мундо депортиво има информације да би Арда полусезону могао да одигра као позајмљени играч у Галатасарају, због проблема које Барселона има са финансијским фер-плејом и забраном трансфера, али тренутно се на Ноу Кампу распитују и око могућности да нова аквизија шест месеци буде део Б тима.

Коментари / 0

Оставите коментар