Štutgart: Rafa - Viktor, reakcije; Viktor tražio Mercedes!

Viktor Troicki je svojim igrama, ali i ponašanjem, oduševio publiku na teniskom turniru u Štutgartu, čak i posle poraza od Rafaela Nadala u finalu sa 7:6(3), 6:3. 

Tenis 14.06.2015 | 20:00
Štutgart: Rafa - Viktor, reakcije; Viktor tražio Mercedes!

Naš teniser je dozvolio samo jedan brejk u celom meču, ujedno jedan jedini koji je i viđen u finalu, pa je umesto luksuznog Mercedesa i stotinak hiljada evra, dobio triput manju sumu. Ne i ključeve automobila.

"Moram da kažem da mi srce užasno jako kuca kada pogledam ovaj automobil koji je ispred mene. Bio sam u prilici da ga testiram, neverovatan je...", počeo je Troicki obraćanje na terenu posle finala i dodao:

"Divna je, zabavna sedmica iza mene. Nadam se da ćemo se na istom mestu videti i sledeće godine, ipak sam stigao do prvog finala na travi u svom prvom dolasku ovde. Što se Rafe tiče, odigrao je fantastičan meč, a i čitave nedelje je bio izuzetan. Hvala i publici koja je sve vreme pratila turnir, hvala i organizatorima na svemu i ... ako bih mogao da ih zamolim da i ja dobijem jedan ovakav (pokazuje na luksuzni automobil) samo manji", rekao je Viktor i nasmejao sve na tribinama.

Nakon što je sa 7:6(3), 6:3 savladao Viktora Troickog u finalu turnira u Štutgartu, gde je pored novčane nagrade dobio i luksuzni automobil, Rafael Nadal nije skrivao zadovoljstvo.

"Ponosan sam na sebe. Posebno zato što je ovo moje prvo finale na travi od 2011. godine. Zadovoljan sam i igrom i rezultatom, ali moram da čestitam i Viktoru na zaista sjajnoj partiji koju je pružio", rekao je Nadal nakon odličnog finala.

On se potom osvrnuo i na činjenicu da se vratio na pobedničke staze, nakon, za njega prerane, eliminacije na Rolan Garosu i to u četvrtfinalu.

"Svaka pobeda mi je posebno važna u sezoni kao što je ova", kratko je rekao Rafa, potvrdivši tako da mu ne pada na pamet da mirno posmatra kako "tone" na ATP listi, što je i dokazao u Štutgartu.

Za taj uspeh pripao mu je i ček na 104.600 evra, kao i luskuzni Mercedes.

"Viktore, izvini za auto!", našalio se Nadal dok je Troicki čežnjivo gledao ka automobilu i prilično nasmejao publiku u Štutgartu.

Komentari / 0

Ostavite komentar