Штутгарт: Рафа - Виктор, реакције; Виктор тражио Мерцедес!

Виктор Троицки је својим играма, али и понашањем, одушевио публику на тениском турниру у Штутгарту, чак и после пораза од Рафаела Надала у финалу са 7:6(3), 6:3. 

Тенис 14.06.2015 | 20:00
Штутгарт: Рафа - Виктор, реакције; Виктор тражио Мерцедес!

Наш тенисер је дозволио само један брејк у целом мечу, уједно један једини који је и виђен у финалу, па је уместо луксузног Мерцедеса и стотинак хиљада евра, добио трипут мању суму. Не и кључеве аутомобила.

"Морам да кажем да ми срце ужасно јако куца када погледам овај аутомобил који је испред мене. Био сам у прилици да га тестирам, невероватан је...", почео је Троицки обраћање на терену после финала и додао:

"Дивна је, забавна седмица иза мене. Надам се да ћемо се на истом месту видети и следеће године, ипак сам стигао до првог финала на трави у свом првом доласку овде. Што се Рафе тиче, одиграо је фантастичан меч, а и читаве недеље је био изузетан. Хвала и публици која је све време пратила турнир, хвала и организаторима на свему и ... ако бих могао да их замолим да и ја добијем један овакав (показује на луксузни аутомобил) само мањи", рекао је Виктор и насмејао све на трибинама.

Након што је са 7:6(3), 6:3 савладао Виктора Троицког у финалу турнира у Штутгарту, где је поред новчане награде добио и луксузни аутомобил, Рафаел Надал није скривао задовољство.

"Поносан сам на себе. Посебно зато што је ово моје прво финале на трави од 2011. године. Задовољан сам и игром и резултатом, али морам да честитам и Виктору на заиста сјајној партији коју је пружио", рекао је Надал након одличног финала.

Он се потом осврнуо и на чињеницу да се вратио на победничке стазе, након, за њега преране, елиминације на Ролан Гаросу и то у четвртфиналу.

"Свака победа ми је посебно важна у сезони као што је ова", кратко је рекао Рафа, потврдивши тако да му не пада на памет да мирно посматра како "тоне" на АТП листи, што је и доказао у Штутгарту.

За тај успех припао му је и чек на 104.600 евра, као и лускузни Мерцедес.

"Викторе, извини за ауто!", нашалио се Надал док је Троицки чежњиво гледао ка аутомобилу и прилично насмејао публику у Штутгарту.

Коментари / 0

Оставите коментар