Murinjo: Zar ima boljih od Baneta i Nemanje?!

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, smatra da je praktično nemoguće pojačati njegov tim novim igračima, jer već ima najbolje na svetu na svojim pozicijama.

Fudbal 29.05.2015 | 22:40
Murinjo: Zar ima boljih od Baneta i Nemanje?!

Čelsi je suvereno osvojio Premijer ligu, ali u Ligi šampiona nije uspeo da prođe PSŽ u četvrtfinalu takmičenja, pa mediji spekulišu o pojačanjima za sledeću.

"Kako da nađem boljeg napadača od Dijega Koste? Ili boljeg veznog igrača od Nemanje Matića? Ili boljeg desnog beka od Branislava Ivanovića?", rekao je Murinjo.

Murinjo je već počeo operaciju odbrane titule, ali smatra da je od dovođenja novih igrača, važnije zadržati one koje trenutno ima u timu.

"Sviđaju mi se igrači koje imam, srećan sam sa njima. Normalno je da uvek dođu dvojica ili trojica, ali igrači koji su mi potrebni već imam u timu. Želim da ih zadržim. Prošle sezone sam imao neke koje sam želeo da prodam. Najvažnije je ne izgubiti bitne igrače na tržištu. Naš tim je veoma dobar. Imali smo mnogo povreda, samo trojica su odigrala svih 38 utakmica u Premijer ligi", istakao je Murinjo.

Pred novi prelazni rok pominje se nekoliko imena koja su interesantna Čelsiju (Antoan Grizman, Radamel Falkao).

"Ako dolaziš u šampionski tim ti nisi veliko ime. Velika imena postaju šampioni", naglasio je kontroverzni Portugalac.

Šampion Engleske nalazi se u Bangkoku na postsezonskoj turneji, a u subotu će Čelsi igrati sa najboljim timom tajlandske lige.

Komentari / 0

Ostavite komentar