Мурињо: Зар има бољих од Банета и Немање?!

Менаџер Челсија, Жозе Мурињо, сматра да је практично немогуће појачати његов тим новим играчима, јер већ има најбоље на свету на својим позицијама.

Фудбал 29.05.2015 | 22:40
Мурињо: Зар има бољих од Банета и Немање?!

Челси је суверено освојио Премијер лигу, али у Лиги шампиона није успео да прође ПСЖ у четвртфиналу такмичења, па медији спекулишу о појачањима за следећу.

"Како да нађем бољег нападача од Дијега Косте? Или бољег везног играча од Немање Матића? Или бољег десног бека од Бранислава Ивановића?", рекао је Мурињо.

Мурињо је већ почео операцију одбране титуле, али сматра да је од довођења нових играча, важније задржати оне које тренутно има у тиму.

"Свиђају ми се играчи које имам, срећан сам са њима. Нормално је да увек дођу двојица или тројица, али играчи који су ми потребни већ имам у тиму. Желим да их задржим. Прошле сезоне сам имао неке које сам желео да продам. Најважније је не изгубити битне играче на тржишту. Наш тим је веома добар. Имали смо много повреда, само тројица су одиграла свих 38 утакмица у Премијер лиги", истакао је Мурињо.

Пред нови прелазни рок помиње се неколико имена која су интересантна Челсију (Антоан Гризман, Радамел Фалкао).

"Ако долазиш у шампионски тим ти ниси велико име. Велика имена постају шампиони", нагласио је контроверзни Португалац.

Шампион Енглеске налази се у Бангкоку на постсезонској турнеји, а у суботу ће Челси играти са најбољим тимом тајландске лиге.

Коментари / 0

Оставите коментар