U redovima QPR-a slijedi ''metla''!

Trener Kris Remzi nalazi se pred velikim poslom, a on je dobio poverenje uprave iako je sedeo na klupi tokom ove neuspešne sezone. Ispali iz Premijer lige, a sada sledi metla: KPR ostaje bez najmanje 10 igrača.

Fudbal 29.05.2015 | 22:20
U redovima QPR-a slijedi ''metla''!

Kvins Park Rendžersi nisu uspeli da izbore opstanak u engleskoj Premijer ligi, a uprava londonskog kluba sada će pročistiti ekipu kako bi smanjila troškove pred novu sezonu u Čempionšipu.

Trener Kris Remzi nalazi se pred velikim poslom, a on je dobio poverenje uprave iako je sedeo na klupi tokom ove neuspešne sezone.

Petorici igrača ističu ugovori u junu: Rio Ferdinand, Bobi Zamora, Ričard Dan, Šon Rajt Filips, Brajan Marfi i kapiten Džoi Barton otići će iz KPR-a kao slobodni agenti.

Pored toga, jednogodišnje pozajmice istekle su Niku Kranjčaru, Eduardu Vargasu, Mauru Zarateu i Maurisiju Isli. Istovremeno, uprava KPR-a najavila je da će nove ugovore ponuditi samo Klintu Hilu i Alehandru Faurlinu.

Očekuje se da ekipu u letnjem prelaznom roku napustiti i najbolji strelac ekipe Čarli Ostin, koji je 18 puta ove sezone tresao mrežu rivala u Premijer ligi.

Ekipa KPR-a sezonu je završila na poslednjem mestu na tabeli Premijer lige, sa samo osam pobeda u 38 mečeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar