У редовима QПР-а слиједи ''метла''!

Тренер Крис Ремзи налази се пред великим послом, а он је добио поверење управе иако је седео на клупи током ове неуспешне сезоне. Испали из Премијер лиге, а сада следи метла: КПР остаје без најмање 10 играча.

Фудбал 29.05.2015 | 22:20
У редовима QПР-а слиједи ''метла''!

Квинс Парк Ренџерси нису успели да изборе опстанак у енглеској Премијер лиги, а управа лондонског клуба сада ће прочистити екипу како би смањила трошкове пред нову сезону у Чемпионшипу.

Тренер Крис Ремзи налази се пред великим послом, а он је добио поверење управе иако је седео на клупи током ове неуспешне сезоне.

Петорици играча истичу уговори у јуну: Рио Фердинанд, Боби Замора, Ричард Дан, Шон Рајт Филипс, Брајан Марфи и капитен Џои Бартон отићи ће из КПР-а као слободни агенти.

Поред тога, једногодишње позајмице истекле су Нику Крањчару, Едуарду Варгасу, Мауру Заратеу и Маурисију Исли. Истовремено, управа КПР-а најавила је да ће нове уговоре понудити само Клинту Хилу и Алехандру Фаурлину.

Очекује се да екипу у летњем прелазном року напустити и најбољи стрелац екипе Чарли Остин, који је 18 пута ове сезоне тресао мрежу ривала у Премијер лиги.

Екипа КПР-а сезону је завршила на последњем месту на табели Премијер лиге, са само осам победа у 38 мечева.

Коментари / 0

Оставите коментар