Izgorjela četiri automobila u Sarajevu

U sarajevskim naseljima Šip i Vojničko Polje noćas su izgorjela četiri automobila, potvrđeno je Srni u MUP-u Kantona Sarajevo.

Bosna i Hercegovina 22.05.2015 | 10:30
Izgorjela četiri automobila u Sarajevu

Na automobilima marke "volvo", "fijat bravo", "audi" i "golf" nastala je potpuna šteta, a povrijeđenih nije bilo. Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo jutros obavljaju uviđaj nakon kojeg će biti sa sigurnošću utvrđeno da li su paljevine podmetnute.

Prvi požar dogodio se oko 2.25 časova na Vojničkom polju, odnosno na Teheranskom trgu, kada su gorjela vozila "fijat bravo" i "volvo", a samo sat kasnije stanovnike naselja Šip uznemirile su dvije eksplozije jedna za drugom, gdje su gorjeli automobili "audi tri" i "golf četiri".

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

inspektor Nagib

22.05.2015 09:07

Jasno je da se radi o samozapaljenju ,znate loše instalacije,gromovi,munje a bogami i nečastive sile Istraga će odmah biti obustavljena, Momak donesi piće za sto...a ti jarane nećeš valjda dozvoliti da ja u uniformi plaćam račun.

ODGOVORITE
Name

ooo

22.05.2015 09:10

A ko su vlasnici i čime se bave ?

ODGOVORITE
Name

zlojutro

22.05.2015 12:08

Ovo se zbilja desilo slučajno. Atmosfera je naelektrisana pa je, s obzirom na suvo vrijeme, lako skočila varnica. A benzinske pare lako planu.

ODGOVORITE