Изгорјела четири аутомобила у Сарајеву

У сарајевским насељима Шип и Војничко Поље ноћас су изгорјела четири аутомобила, потврђено је Срни у МУП-у Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 22.05.2015 | 10:30
Изгорјела четири аутомобила у Сарајеву

На аутомобилима марке "волво", "фијат браво", "ауди" и "голф" настала је потпуна штета, а повријеђених није било. Полицијски службеници МУП-а Кантона Сарајево јутрос обављају увиђај након којег ће бити са сигурношћу утврђено да ли су паљевине подметнуте.

Први пожар догодио се око 2.25 часова на Војничком пољу, односно на Техеранском тргу, када су горјела возила "фијат браво" и "волво", а само сат касније становнике насеља Шип узнемириле су двије експлозије једна за другом, гдје су горјели аутомобили "ауди три" и "голф четири".

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

инспектор Нагиб

22.05.2015 09:07

Јасно је да се ради о самозапаљењу ,знате лоше инсталације,громови,муње а богами и нечастиве силе Истрага ће одмах бити обустављена, Момак донеси пиће за сто...а ти јаране нећеш ваљда дозволити да ја у униформи плаћам рачун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ооо

22.05.2015 09:10

А ко су власници и чиме се баве ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

злојутро

22.05.2015 12:08

Ово се збиља десило случајно. Атмосфера је наелектрисана па је, с обзиром на суво вријеме, лако скочила варница. А бензинске паре лако плану.

ОДГОВОРИТЕ