Simone brani brata: Nije Pipo kriv!

"Ova sezona mnogo će pomoći mom bratu u njegovoj trenerskoj karijeri“, rekao je mlađi Inzagi.

Fudbal 05.05.2015 | 22:40
Simone brani brata: Nije Pipo kriv!

Milan je u procesu tranzicije. Dok se čeka ulazak stranog kapitala u klub koji će rešiti finansijske probleme, traži se žrtveno jagnje za razultatski fijasko zbog čega Rosoneri drugi put za redom neće igrati Evropu. Kako je trener uvek prvi na udaru, sve oči su uprte u Filipa Pipa Inzagija. Iako je govorio da je još rano da sedne na užarenu klupu, morao je da podlegne pritiscima Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija i prihvati se vrućeg krompira. Ispostavilo se na kraju da se i te kako opekao.

Simone Inzagi zato je odlučio da stane u odbranu rođenog brata koji je doživeo da ga omalovažavaju igrači koji mu nisu ni do kolena.
„Stvari u Milanu već godinama idu u pogrešnom pravcu. I to nije krivica Pipa. Ova sezona mnogo će pomoći mom bratu u njegovoj trenerskoj karijeri“, rekao je mlađi Inzagi.

Trener omladinaca Lacija prebacio se na trku za mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona. Na tu poziciju pucaju Lacio i Roma, pa je moguće da će večiti derbi u 37. kolu odlučiti ko će biti drugi na tabeli Serije A.
„Lacio ima veliki tim, ali bez Klosea, De Vrija i Bilje mogu da se pojave problemi. Toti? Trener Garsija će odlučiti ko će igrati, ali očigledno je da na kraju krštenica svakoga stigne, pa i kapitena Rome“, slikovito je objasnio Simone Inzagi.

Komentari / 0

Ostavite komentar