Volfsburg vraća Mandžu u Bundesligu?!

Volfzburg pustio pipke po celoj Evropi, nova meta nezadovoljni napadač Atletika! Vukovi uveliko kuju planove za letnju pijacu.

Fudbal 28.03.2015 | 12:00
Volfsburg vraća Mandžu u Bundesligu?!

Nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko Mario Mandžukić u letnjem prelaznom roku napusti Atletiko Madrid! Hrvatski internacionalac nije u dobrim odnosima sa trenerom Dijegom Simeoneom, sve češće sedi na klupi, a zainteresovanih klubova ne manjka. Štaviše.

Poslednja informacija do koje je došao tiražni Kiker kaže da bi Mandžukić u junu mogao da se vrati u Bundesligu. Naime, za njegove usluge veliko interesovanje pokazao je Volfsburg, koji je već krenuo u potragu za pojačanjima za Ligu špampiona u kojoj će, izvesno je, igrati u narednoj sezoni.

Kontakti dva kluba nisu potvrđeni, ali za sada nema ni demantija da se nešto dešava u ovom slučaju.

Da podsetimo, Mandžukić je igrao za Vukove od 2010. do 2012. godine, posle čega je za 13.000.000 evra prešao u Bajern. Nemački šampion prodao ga je Atletiku u julu prošle godine za 22.000.000.

Ukoliko bi to transfera zaista došlo, bilo u Volfsburg ili u neki drugi klub, to bi moglo da znači da Madriđani pripremaju teren za dovođenja Radamela Falkaa, o čemu se već govorkalo u španskim medijima.

Mario Mandžukić ima 28 godina i za Atletiko je do sada odigrao 23 prvenstvena meča uz 12 postignutih pogodaka. Njegova tržišna vrednost iznosi 26.000.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar