Волфсбург враћа Манџу у Бундеслигу?!

Волфзбург пустио пипке по целој Европи, нова мета незадовољни нападач Атлетика! Вукови увелико кују планове за летњу пијацу.

Фудбал 28.03.2015 | 12:00
Волфсбург враћа Манџу у Бундеслигу?!

Никога не би требало да изненади уколико Марио Манџукић у летњем прелазном року напусти Атлетико Мадрид! Хрватски интернационалац није у добрим односима са тренером Дијегом Симеонеом, све чешће седи на клупи, а заинтересованих клубова не мањка. Штавише.

Последња информација до које је дошао тиражни Кикер каже да би Манџукић у јуну могао да се врати у Бундеслигу. Наиме, за његове услуге велико интересовање показао је Волфсбург, који је већ кренуо у потрагу за појачањима за Лигу шпампиона у којој ће, извесно је, играти у наредној сезони.

Контакти два клуба нису потврђени, али за сада нема ни демантија да се нешто дешава у овом случају.

Да подсетимо, Манџукић је играо за Вукове од 2010. до 2012. године, после чега је за 13.000.000 евра прешао у Бајерн. Немачки шампион продао га је Атлетику у јулу прошле године за 22.000.000.

Уколико би то трансфера заиста дошло, било у Волфсбург или у неки други клуб, то би могло да значи да Мадриђани припремају терен за довођења Радамела Фалкаа, о чему се већ говоркало у шпанским медијима.

Марио Манџукић има 28 година и за Атлетико је до сада одиграо 23 првенствена меча уз 12 постигнутих погодака. Његова тржишна вредност износи 26.000.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар