Dr Nele najavio promjene u Partizanu!

Nikolić je kolateralna šteta, imam plan za spas! Član Upravnog odbora crno-belih kaže da ima ideju kako da pomogne klubu i da će u narednim danima otkriti detalje.

Fudbal 28.03.2015 | 10:40
Dr Nele najavio promjene u Partizanu!

Iz drugog pokušaja, upravi Partizana je uspelo da smeni trenera Marka Nikolića. Tačnije većinskom delu uprave kluba iz Humske. Prilikom glasanja o poverenju sada već bivšem treneru, desetorica čelnika Partizana su digli ruku za smenu mladog startega. Protiv smene su bila samo svojica članova UO Partizana: Dragan Bjelogrlić i Nele Karajlić. Ipak, umetnici nisu uspeli da spasu Nikolića…

Bjelogrlić nije krio nezadovoljstvo što je su on i Karajlić nadglasani i najavio je da će imati šta da kaže narednih dana, a sada se sa sličnom porukom oglasio i Karajlić.

“Nikolić je, kao i mi, sadašnja uprava Partizana, kolateralna šteta, ali ne samo prethodnog rukovodstva, nego onog što se dešavalo u poslednjih 30 godina. Imam ideju kako bi se izvršilo prestrukturiranje i pokušaću da istrajem u tim namerama, jer smatram da su ispravne. To je to što mogu da kažem u ovom trenutku, a mnogo više ću reći za nekoliko dana”, rekao je Karajlić u razgovoru za Glas Srpske.

Prilikom imenovanja za člana Upravnog odbora poznati muzičar naglasio je da će dati sve od sebe kako bi ispravio bar deo onog što je srušeno u proteklom periodu.

“Jasno je da stvari ne funkcionišu na najbolji način, pa sam prihvatio poziv. Mislim da tako bar nešto mogu da pomognem jer je postalo iritantno da sedim na tribinama i bespomoćno se nerviram”, istakao je Karajlić.

Komentari / 0

Ostavite komentar