Др Неле најавио промјене у Партизану!

Николић је колатерална штета, имам план за спас! Члан Управног одбора црно-белих каже да има идеју како да помогне клубу и да ће у наредним данима открити детаље.

Фудбал 28.03.2015 | 10:40
Др Неле најавио промјене у Партизану!

Из другог покушаја, управи Партизана је успело да смени тренера Марка Николића. Тачније већинском делу управе клуба из Хумске. Приликом гласања о поверењу сада већ бившем тренеру, десеторица челника Партизана су дигли руку за смену младог стартега. Против смене су била само својица чланова УО Партизана: Драган Бјелогрлић и Неле Карајлић. Ипак, уметници нису успели да спасу Николића…

Бјелогрлић није крио незадовољство што је су он и Карајлић надгласани и најавио је да ће имати шта да каже наредних дана, а сада се са сличном поруком огласио и Карајлић.

“Николић је, као и ми, садашња управа Партизана, колатерална штета, али не само претходног руководства, него оног што се дешавало у последњих 30 година. Имам идеју како би се извршило преструктурирање и покушаћу да истрајем у тим намерама, јер сматрам да су исправне. То је то што могу да кажем у овом тренутку, а много више ћу рећи за неколико дана”, рекао је Карајлић у разговору за Глас Српске.

Приликом именовања за члана Управног одбора познати музичар нагласио је да ће дати све од себе како би исправио бар део оног што је срушено у протеклом периоду.

“Јасно је да ствари не функционишу на најбољи начин, па сам прихватио позив. Мислим да тако бар нешто могу да помогнем јер је постало иритантно да седим на трибинама и беспомоћно се нервирам”, истакао је Карајлић.

Коментари / 0

Оставите коментар