Plejboj zečica uči Kvadrada engleski!

Huan Kvadrado je jedan od najboljih fudbalera Kolumbije. Sa Hamesom Rodrigezom čini srž veznog reda reprezentacije, a upravo su njih dvojica i Radamel Falkao predstavljaju strah i trepet za rivale. Jedino u čemu Kvadrado, odnedavno član Čelsija u koji je stigao iz Fjorentine, nije baš najbolji je - engleski jezik. I, tu je u pomoć pozvao potpuno neočekivanu osobu.

Fudbal 19.02.2015 | 20:00
Plejboj zečica uči Kvadrada engleski!

Kako su preneli britanski tabloidi, brzonogi Kvadrado je za svoju ličnu nastavnicu izabrao Plejbojevu "zečicu", Karlu Hou.

Momak koga je Čelsi platio 26,8 miliona funti, naime, zna samo španski i - da bi se što pre snašao u Londonu, bila mu je potrebna konkretna pomoć.

Karlu je upoznao tokom jednog putovanja za Los Anđeles, a ona mu je putem instagrama ponudila svoje usluge. Engleskog jezika.

Iako Čelsijevi čelnici javno tvrde da će mu oni pronaći nekog ko će Huana Kvadrada podučavati jeziku zemlje u koju je došao, on je već uzeo prve časove.

I, kako saznaju britanski tabloidi, u pitanju su zaista - časovi engleskog i ništa više od toga, jer je Kvadrado veran svojoj devojci, italijanskom modelu Melisi Botero. A Karla? Karla Hau u međuvremenu radi ono što je i navikla - fotografiše se svuda i u svakoj prilici.

Komentari / 0

Ostavite komentar